Referenties

Martine Spanjers maakt een goede analyse, pakt dingen snel op en weet deze te vertalen in concrete resultaten. Daarnaast is ze een zeer prettig mens.
Chantal van Doorn, programmamanager cultuurparticipatie provincie Utrecht

Altijd als ik met je spreek, levert het wat op. Je geeft praktische ideeën en adviezen, heel prettig.
Siem Hiemstra, senior beleidsadviseur cultuurbeleid en cultuurhuizen gemeente Veenendaal

Vanuit ZIMIHC, Kunst Centraal, Landschap Erfgoed Utrecht, BISC en de provincie Utrecht waren we op zoek naar een cultuurscout voor de provincie Utrecht. Van alle gegadigden die Appie Alfrink en ik spraken stak Martine er met kop en schouders boven uit. Geen moment spijt van haar aanstelling. Onder andere enthousiasme, goede werkdrift (?), het vermogen mensen mee te nemen en in hun kracht te zetten, gecombineerd met gedegen kennis en goede visie maakte haar een succesvolle zeer gewaardeerde cultuurscout.
Frans Ter Maten, directeur Landschap Erfgoed Utrecht

Martine Spanjers heeft zich ten tijde van het zwangerschapsverlof van Paviljoens-directeur Roesink bewezen als een uitstekende plaatsvervanger. Ten opzichte van het bestuur van Museum De Paviljoens en in de contacten met de stakeholders heeft zij overtuigend vormgegeven aan het strategische beleid en aan de adhoc te voeren acties om het voortbestaan van De Paviljoens veilig te stellen. Als bestuur kregen we zeer positieve feedback uit de buitenwereld over haar handelwijze en presentatie. Wij waren zeer te spreken over haar doorzettingsvermogen, zorgvuldigheid en vakkennis.
Henk van den Einden, oud-bestuuurslid Museum De Paviljoens

We mogen terugkijken op een zeer geslaagde expositie! Natuurlijk is het een samenwerking geweest van een groot aantal clubs en individuen maar mede door jouw enthousiasme en niet te vergeten je vermogen om de kennis en ervaring van anderen te bundelen en op gepast wijze in te zetten, ben je erin geslaagd om van de expositie “Van Waterweg tot Wetlands” iets heel bijzonders te maken! Hiervoor wil ik je complimenteren en bedanken omdat de fraaie expositie uiteindelijk op iedereen afstraalt.
Winfried Leeman, fotoclub Kromme Rijn

Martine combineert haar passie voor kunst met het geconcentreerd en systematisch organiseren van (tentoonstellings-)projecten. Ook in tijden van hectiek houdt ze het overzicht en haar scherpe blik, en blijft motiverend en vriendelijk voor kunstenaars en staf. Bijzonder mens, fijne collega.
Michel Langendijk, oud-collega Communicatie & PR, Museum De Paviljoens